Lingbo Textilinredning

Gävleborgs län

Information

600924-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lingbo Textilinredning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lingbo Textilinredning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Lingbo Textilinredning finns i.

Lingbo Textilinredning har varit registrerat sedan 1998-08-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lingbo Textilinredning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Lingbo Textilinredning är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Lingbo Textilinredning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lingbo Textilinredning så kan ni göra det på telefon genom 0297-50625 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och montering av textilier samt ljusavskärmningar för kontor och offentlig miljö.

Det finns olika personer som har en koppling med Lingbo Textilinredning och det är Pierre, Åsa Margareta som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,