Forrest Lake Fishing (Jan Sörhagen Konsult)

Gävleborgs län

Information

610725-XXXX är organisationsnummer för företaget Forrest Lake Fishing (Jan Sörhagen Konsult). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Forrest Lake Fishing (Jan Sörhagen Konsult) är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Forrest Lake Fishing (Jan Sörhagen Konsult) finns i.

Forrest Lake Fishing (Jan Sörhagen Konsult) har varit registrerat sedan 1983-02-03 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Forrest Lake Fishing (Jan Sörhagen Konsult) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

Forrest Lake Fishing (Jan Sörhagen Konsult) är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Forrest Lake Fishing (Jan Sörhagen Konsult) är följande:

Vill ni komma i kontakt med Forrest Lake Fishing (Jan Sörhagen Konsult) så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av fiskeguide och sjö till företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Forrest Lake Fishing (Jan Sörhagen Konsult) och det är Sörhagen, Jan Roger som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,