Jenke Data Teknik

Gävleborgs län

Information

610904-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jenke Data Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jenke Data Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Jenke Data Teknik finns i.

Jenke Data Teknik har varit registrerat sedan 2006-05-24 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jenke Data Teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Jenke Data Teknik är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Jenke Data Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jenke Data Teknik så kan ni göra det på telefon genom 0297-40934 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende system- och programvara. Utveckling av programvara för bruk inom kommunikation, dataregistrering- och utvärdering inom systemförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Jenke Data Teknik och det är Jenke, Peter som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,