Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ockelbo och Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström är ett av dem. Statusen för Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström är att Bolaget är aktivt.

Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström är ett Enskild firma och skapades 1987-07-27. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där företaget finns i jobbar för att företag som Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström ska trivas.

Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ockelbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilreparationer, bilplåtslageri och billackering

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström och det finns flera företag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-41022.

.

De som är på något sätt har med Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström är Söderström, Ulf Erik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ockelbo Bilskadecenter, Ulf Söderström har 620403-XXXX som sitt organisationsnummer.