About Wine Ewa Borglund

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ockelbo och About Wine Ewa Borglund är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och About Wine Ewa Borglund är ett av dem. Statusen för About Wine Ewa Borglund är att Bolaget är aktivt.

About Wine Ewa Borglund är ett Enskild firma och skapades 2005-04-18. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som About Wine Ewa Borglund ska trivas.

About Wine Ewa Borglund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Vinkonsult, föredrag om vin, vintillverkning och vinprovning mm

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att About Wine Ewa Borglund är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är About Wine Ewa Borglund och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med About Wine Ewa Borglund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-41828.

.

De som är på något sätt har med About Wine Ewa Borglund är Borglund, Eva Cecilia som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

About Wine Ewa Borglund har 640706-XXXX som sitt organisationsnummer.