Jaktshopen Åmotsbruk

Gävleborgs län

Information

Handel med jakt & fisketillbehör (ej vapen). Entreprenadtjänster att utföra förartjänster i skogsmaskiner, fastakranar, mobilakranar i industrier och hamnar. Reparationsarbete av maskiner och redskap som svetsning och hydralik. Utföra tjänster med manuella och motormanuella redskap i skogsbruk. Planeringsarbeten i skogsbruk. Utföra tjänster inom VVS branschen. Köpa och sälja trädråvara ex. rundvirke, gärdsgårdsvirke, stängselvirke, julgranar. Utföra tjänster i byggbranschen. Guidning inom jakt och vildmarksliv och jaktuppdrag. Import av jakt och vildmarksutrustningar. Försäljning av arbetskläder, skyddskläder.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jaktshopen Åmotsbruk vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Ockelbo så är Jaktshopen Åmotsbruk en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 1997-02-11 så skapades Jaktshopen Åmotsbruk och verksamheten är har F-skattsedel Jaktshopen Åmotsbruk har haft det sedan 1997-01-01.

Jaktshopen Åmotsbruk är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

660115-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ockelbo.

Just nu är Jaktshopen Åmotsbruk och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Jaktshopen Åmotsbruk så går det att nå dem via telefon på 0297-60438 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jaktshopen Åmotsbruk är Andersson Wik, Karl-Åke som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .