Elektroroc

Gävleborgs län

Information

Elektroroc är ett bolag som finns i Ockelbo. I Elektroroc finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lyckhult, Steve Gunnar som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elektroroc så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elektroroc på telefon 070-6736305.

El, VVS, värdepapper, ombyggnad av fordon och tillhörande områden. Elinstallationer, VVS-montage, industriell el, värmepannor, värmepumpar, kompressorer, vitvaror, värme- teknisk utrustning, svetsutrustning, elektronisk utrustning, försäljning och ombyggnad av fordon, handel med elmaterial, VVS material, elektronikutrustning såsom hemelektronik och industrielektronik, värdepapper. Handel inom ovanstående.

Idag är Elektroroc av bolagstypen Enskild firma.

Elektroroc är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Elektroroc innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-24 och Elektroroc är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elektroroc så är det följande:

Elektroroc har 660211-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.