Elektrikern Jörgen Markström

Gävleborgs län

Information

660310-XXXX är organisationsnummer för företaget Elektrikern Jörgen Markström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elektrikern Jörgen Markström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Elektrikern Jörgen Markström finns i.

Elektrikern Jörgen Markström har varit registrerat sedan 2005-06-15 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elektrikern Jörgen Markström så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-16.

Elektrikern Jörgen Markström är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Elektrikern Jörgen Markström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elektrikern Jörgen Markström så kan ni göra det på telefon genom 0297-42155 eller genom brev på följande adress:

Installation av elektrisk utrustning i byggnader och på anläggningar med en högsta spänning av 1000V.

Det finns olika personer som har en koppling med Elektrikern Jörgen Markström och det är Markström, Kurt Jörgen som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,