Heimers Helhet och Hälsa

Gävleborgs län

Information

Heimers Helhet och Hälsa är ett bolag som finns i Ockelbo. I Heimers Helhet och Hälsa finns det lite olika personer som är förknippade och det är Heimer, Anne Madeleine som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Heimers Helhet och Hälsa så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Heimers Helhet och Hälsa på telefon 0731-815983.

Friskvård såsom massage, stretching, ryggträning, aerobic, boxing, yoga, spinning, stepup, stryketräning, personlig träning, avslappning, vatten-, redskap- och barngymnastik. Konsultuppdrag, utbildning, hälsoprofilsbedömning, kostrådgivning, coaching, föredragshållare, kickof-samordnare, konditionstester.

Idag är Heimers Helhet och Hälsa av bolagstypen Enskild firma.

Heimers Helhet och Hälsa är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Heimers Helhet och Hälsa innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-02 och Heimers Helhet och Hälsa är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Heimers Helhet och Hälsa så är det följande:

Heimers Helhet och Hälsa har 660404-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.