Kent Persson Bygg och Alltjänst

Gävleborgs län

Information

Kent Persson Bygg och Alltjänst är ett bolag som finns i Ockelbo. I Kent Persson Bygg och Alltjänst finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Kent Olof som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kent Persson Bygg och Alltjänst så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kent Persson Bygg och Alltjänst på telefon 0297-44140.

Verksamheten kommer i huvudsak att bestå av byggtjänster, försäljning av byggmaterial och alla förekommande tjänster inom detta område. Bedriva verksamhet inom skogssektorn (röjning, huggning, maskinkörning, skogs- och jordbruk) samt att bedriva viss verksamhet inom chaufförsyrket, rörmokeri och måleri.

Idag är Kent Persson Bygg och Alltjänst av bolagstypen Enskild firma.

Kent Persson Bygg och Alltjänst är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kent Persson Bygg och Alltjänst innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-05-07 och Kent Persson Bygg och Alltjänst är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kent Persson Bygg och Alltjänst så är det följande:

Kent Persson Bygg och Alltjänst har 671121-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.