stenbäckens åkeritjänst

Gävleborgs län

Information

stenbäckens åkeritjänst hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där stenbäckens åkeritjänst finns. I Ockelbo så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. stenbäckens åkeritjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket stenbäckens åkeritjänst har haft sedan 2005-03-31. stenbäckens åkeritjänst har funnits sedan och 2005-03-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till stenbäckens åkeritjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6042254.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

stenbäckens åkeritjänst har idag 690116-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för stenbäckens åkeritjänst

Allservice inom byggnation, fastighetsservice, entreprenad- och åkeribranschen.

I stenbäckens åkeritjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Flogner, Peter Leif Gunnar som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .