Pettersson Mek & Svets Entreprenad

Gävleborgs län

Information

690201-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Pettersson Mek & Svets Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pettersson Mek & Svets Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Pettersson Mek & Svets Entreprenad finns i.

Pettersson Mek & Svets Entreprenad har varit registrerat sedan 1990-10-01 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pettersson Mek & Svets Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Pettersson Mek & Svets Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Pettersson Mek & Svets Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pettersson Mek & Svets Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-6700222 eller genom brev på följande adress:

Reparation och tillverkning inom el och svets på entreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med Pettersson Mek & Svets Entreprenad och det är Pettersson, Lars Sören Mikael som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,