Berggrens Blomster

Gävleborgs län

Information

690327-XXXX är organisationsnummer för bolaget Berggrens Blomster. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Berggrens Blomster är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Berggrens Blomster finns i.

Berggrens Blomster har varit registrerat sedan 1996-07-22 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Berggrens Blomster så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Berggrens Blomster är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Berggrens Blomster är följande:

Vill ni komma i kontakt med Berggrens Blomster så kan ni göra det på telefon genom 0297-41460 eller genom brev på följande adress:

Blomsterhandel.

Det finns olika personer som har en koppling med Berggrens Blomster och det är Lönn Berggren, Anna Maria Louise som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,