JWs Svets & Mekaniska

Gävleborgs län

Information

690825-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JWs Svets & Mekaniska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JWs Svets & Mekaniska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som JWs Svets & Mekaniska finns i.

JWs Svets & Mekaniska har varit registrerat sedan 1990-01-29 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JWs Svets & Mekaniska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

JWs Svets & Mekaniska är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för JWs Svets & Mekaniska är följande:

Vill ni komma i kontakt med JWs Svets & Mekaniska så kan ni göra det på telefon genom 0290-40401 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av metallprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JWs Svets & Mekaniska och det är Westrin, Jan Gunnar som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,