Ockelbo Schakt och Transport

Gävleborgs län

Information

700702-XXXX är organisationsnummer för företaget Ockelbo Schakt och Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ockelbo Schakt och Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Ockelbo Schakt och Transport finns i.

Ockelbo Schakt och Transport har varit registrerat sedan 2000-02-21 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ockelbo Schakt och Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-27.

Ockelbo Schakt och Transport är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Ockelbo Schakt och Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ockelbo Schakt och Transport så kan ni göra det på telefon genom 070-3216162 eller genom brev på följande adress:

Grävmaskin och markarbeten. Personaluthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Ockelbo Schakt och Transport och det är Pettersson, Per Mikael som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,