Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ockelbo och Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink är ett av dem. Statusen för Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink är att Bolaget är aktivt.

Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink är ett Enskild firma och skapades 2000-06-08. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink ska trivas.

Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisörverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-40008.

.

De som är på något sätt har med Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink är Danbrink, Anna-Maria Elisabeth som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ockelbo Hårcentrum, Anna-Maria Danbrink har 701016-XXXX som sitt organisationsnummer.