Hasse P Hyrtjänst i Ockelbo

Gävleborgs län

Information

Hasse P Hyrtjänst i Ockelbo hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Hasse P Hyrtjänst i Ockelbo finns. I Ockelbo så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Hasse P Hyrtjänst i Ockelbo tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Hasse P Hyrtjänst i Ockelbo har haft sedan 2003-08-09. Hasse P Hyrtjänst i Ockelbo har funnits sedan och 2003-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hasse P Hyrtjänst i Ockelbo så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0297-44196.

Ockelbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Hasse P Hyrtjänst i Ockelbo har idag 720221-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hasse P Hyrtjänst i Ockelbo

Uthyrning av tjänster inom chaufförsyrket, rörmokeri, snickeri, skogsarbete, måleri, grovstädning, markarbete och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hasse P Hyrtjänst i Ockelbo så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Hans Erik som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .