Johannas te och magi

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Enskild firma som heter Johannas te och magi. Det finns flera verksamheter som liknar Johannas te och magi i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Johannas te och magi är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-08-30 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2007-07-04 så har Johannas te och magi varit registrerat och sedan 2007-10-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Johannas te och magi och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Johannas te och magi så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Johannas te och magi så kan ni göra det på 0297-40022.

Butik med lösviktste, böcker, tarotkort,stenar, smycken, kläder, indian hantverk, inredning (lampor, tvålar, rökelser), Reiki healing behandlingar.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sundin, Maria Johanna som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Johannas te och magi har 731125-XXXX som sitt organisationsnummer.