Stall Åbrotorpen & entreprenad

Gävleborgs län

Information

741016-XXXX är organisationsnummer för företaget Stall Åbrotorpen & entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Åbrotorpen & entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Stall Åbrotorpen & entreprenad finns i.

Stall Åbrotorpen & entreprenad har varit registrerat sedan 2006-12-21 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Åbrotorpen & entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Stall Åbrotorpen & entreprenad är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Stall Åbrotorpen & entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stall Åbrotorpen & entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0297-47077 eller genom brev på följande adress:

Inackordering av hästar och hästvård samt allmän hästverksamhet. Uthyrning av grävmaskiner av typen "minigrävare" med eller utan förare.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Åbrotorpen & entreprenad och det är Grattidge, Gordon som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,