Annelie Krantz Formverkstad

Gävleborgs län

Information

750704-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Annelie Krantz Formverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Annelie Krantz Formverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Annelie Krantz Formverkstad finns i.

Annelie Krantz Formverkstad har varit registrerat sedan 2001-06-06 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Annelie Krantz Formverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Annelie Krantz Formverkstad är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Annelie Krantz Formverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Annelie Krantz Formverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0297-43210 eller genom brev på följande adress:

Konsthantverk, formgivning samt fri konstnärlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Annelie Krantz Formverkstad och det är Krantz, Annelie Kristina som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,