Åbyggeby Landsbygdscenter ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att tillhandahålla lokaler för näringsverksamhet såsom kooperativt daghem, allaktivitetshall med kultur och idrottsevenemang samt tjänster såsom utbildning, datastuga och mässor. Föreningens medlemmar deltar i drift och underhåll av lokalen samt nyttjar föreningens verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åbyggeby Landsbygdscenter ekonomisk förening vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Ockelbo så är Åbyggeby Landsbygdscenter ekonomisk förening en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 1998-08-04 så skapades Åbyggeby Landsbygdscenter ekonomisk förening och verksamheten är har F-skattsedel Åbyggeby Landsbygdscenter ekonomisk förening har haft det sedan 2010-02-01.

Åbyggeby Landsbygdscenter ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-15

769603-2825 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ockelbo.

Just nu är Åbyggeby Landsbygdscenter ekonomisk förening och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Åbyggeby Landsbygdscenter ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 026-176971 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Katarina Vikberg och Lars Erik Vikberg, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åbyggeby Landsbygdscenter ekonomisk förening är Alkberg, Karl Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lamander, Per Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anita Ingemo som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikberg, Katarina Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikberg, Lars Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Leif Ingvar som är född 1957 och har titeln SuppleantLötman, Jan Birger som är född 1958 och har titeln Suppleant, Olander, Mona Vivianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, .