ÅBYGGEBY Föräldrakooperativa Förskola ek. för.

Gävleborgs län

Information

ÅBYGGEBY Föräldrakooperativa Förskola ek. för. hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där ÅBYGGEBY Föräldrakooperativa Förskola ek. för. finns. I Ockelbo så finns det många olika Ekonomisk förening och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. ÅBYGGEBY Föräldrakooperativa Förskola ek. för. tillhör verksamheterstypen Ekonomisk förening och verksamheten har F-skatt vilket ÅBYGGEBY Föräldrakooperativa Förskola ek. för. har haft sedan 2000-01-20. ÅBYGGEBY Föräldrakooperativa Förskola ek. för. har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ÅBYGGEBY Föräldrakooperativa Förskola ek. för. så kan ni göra det genom att skicka er post till Åbyggeby Skola 7, 816 94, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0297-44230.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

ÅBYGGEBY Föräldrakooperativa Förskola ek. för. har idag 769604-9639 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Blomqvist, Karl Johan -Hallner, Lars Mikael är den som för stunden ansvarar för ÅBYGGEBY Föräldrakooperativa Förskola ek. för.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en föräldrakooperativ förskola för medlemmarnas barn.

I ÅBYGGEBY Föräldrakooperativa Förskola ek. för. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomqvist, Karl Johan som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Boswell Jonsson, Lena Marita som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcke, Johanna Maria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallner, Lars Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Åsa Birgitta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Almér, Karl Fredrik som är född 1970 och har titeln SuppleantSjöberg Simonsson, Mona Susanna som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Lars-Erik som är född 1974 och har titeln Suppleant, .