Team Forever ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Team Forever ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ockelbo här finns det många olika Ekonomisk förening. Team Forever ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ockelbo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Team Forever ekonomisk förening är momsregistrerat sedan2005-06-09 och har organisationsnummer 769611-9770.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0297-40776 alternativt besöka eller skicka post till Team Forever ekonomisk förening på följande adress Skärsätt 102, 862 95, Njurunda.

Team Forever ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-06-09.

I Team Forever ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Gavelin, Irene Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant , Sidén, Barbro Maria som är född 1946 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva och främja utbildningsverksamhet syftande till: * att utveckla medlemmarnas nätverk av oberoende distributörer * att öka kunskapen om förstklassiga Aloe Vera produkter * att i övrigt bidra till medlemmarnas och deras nätverks personliga utveckling.