Ockelbo Marknad Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att årligen arrangera marknader i Ockelbo. Föreningen ska verka för en stimulerande "marknadsmiljö" med god kvalité vad gäller försäljare, utskänkningsställen, underhållning m m.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ockelbo Marknad Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Ockelbo så är Ockelbo Marknad Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 2005-02-10 så skapades Ockelbo Marknad Ekonomisk förening och bolaget är har F-skattsedel Ockelbo Marknad Ekonomisk förening har haft det sedan 2005-08-01.

Ockelbo Marknad Ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-01

769612-1123 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ockelbo.

Just nu är Ockelbo Marknad Ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Ockelbo Marknad Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 026-4953323 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman teckns, förutom av styrelsen, av Ulf Andersson och Stig Stockselius, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ockelbo Marknad Ekonomisk förening är Andersson, Ulf Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ederth, Kurt Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Stockselius, Stig Axel som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Nils Joaquim som är född 1968 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Jan Mårten som är född 1960 och har titeln Suppleant, .