filtmakeriet veronica skytt

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Enskild firma som heter filtmakeriet veronica skytt. Det finns flera verksamheter som liknar filtmakeriet veronica skytt i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

filtmakeriet veronica skytt är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-09-24 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2007-01-30 så har filtmakeriet veronica skytt varit registrerat och sedan 2001-09-24 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är filtmakeriet veronica skytt och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med filtmakeriet veronica skytt så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med filtmakeriet veronica skytt så kan ni göra det på 0294-30206.

Tillverkning och försäljning av textila produkter. Omvandling av fårull till metervara, kläder och tovade konstverk. Kursverksamhet inom textila ämnen och ullkännedom.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Skytt, Eva Marie Veronica som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

filtmakeriet veronica skytt har 771015-XXXX som sitt organisationsnummer.