OCKELBO Frörenseri Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i sitt renseri ombesörja rensning av spannmål och frövaror ävensom utöva i samband därmed stående verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för OCKELBO Frörenseri Ekonomisk förening vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Ockelbo så är OCKELBO Frörenseri Ekonomisk förening en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 1962-02-26 så skapades OCKELBO Frörenseri Ekonomisk förening och verksamheten är har F-skattsedel OCKELBO Frörenseri Ekonomisk förening har haft det sedan 1994-01-01.

OCKELBO Frörenseri Ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

785500-1413 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ockelbo.

Just nu är OCKELBO Frörenseri Ekonomisk förening och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med OCKELBO Frörenseri Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0297-40368 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; Firman tecknas av Hålin, Sven och Hedlund, Arne var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom OCKELBO Frörenseri Ekonomisk förening är Forsbäck, Hans Olov som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Börje Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Per Arne Ivar som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Hålen, Sven Olov som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jon Olov som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Alneberg, Karl Lennart som är född och har titeln SuppleantStålberg, Lars Gustav som är född och har titeln Suppleant, .