ÅMOTS Folkparkförening u.p.a.

Gävleborgs län

Information

Föreningens ändamål är att bedriva parkrörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ÅMOTS Folkparkförening u.p.a. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Ockelbo så är ÅMOTS Folkparkförening u.p.a. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 1948-12-20 så skapades ÅMOTS Folkparkförening u.p.a. och bolaget är har F-skattsedel ÅMOTS Folkparkförening u.p.a. har haft det sedan 1994-01-01.

785500-2205 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ockelbo.

Just nu är ÅMOTS Folkparkförening u.p.a. och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med ÅMOTS Folkparkförening u.p.a. så går det att nå dem via telefon på 0297-60345 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Persson, Ulf Anders -Wiklund Holm, Ester Marianne

Följande personer är på något sätt aktiva inom ÅMOTS Folkparkförening u.p.a. är Bäckius, Leif Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wik, Lena Chatarina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikholm, Erik Olov Stefan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund Holm, Ester Marianne som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Tommy Lennart som är född 1953 och har titeln SuppleantSvensson, Karl Axel Torbjörn som är född 1948 och har titeln Suppleant, Åberg, Sven Mats Ola som är född 1956 och har titeln Suppleant, .