Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Ockelbo. I Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Anette Linnéa Elisabet som är född 1954 och har titeln VD, Larsson, Anette Linnéa Elisabet som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Agefelt, Per Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Anna Christina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lamm, Martin Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Nils Jonny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotStrömberg, Eva Christina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening på telefon 0297-60005.

Föreningens uppgift är att i samverkan med KF främja medlemmarnas hushållsekonomi genom att på effektivaste sätt försälja och förmedla varor och tjänster som svarar mot medlemmarnas krav och önskemål, att bedriva kunskapsutveckling och information samt opionsbildning i frågor som rör konsumtion.

Idag är Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Larsson, Anette Linnéa Elisabet i förening med en av -Agefelt, Per Göran -Palm, Nils Jonny Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Konsum Åmotsbruk Ekonomisk förening har 785500-2213 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.