Ockelbo Adventure

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ockelbo och Ockelbo Adventure är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ockelbo Adventure är ett av dem. Statusen för Ockelbo Adventure är att Bolaget är aktivt.

Ockelbo Adventure är ett Enskild firma och skapades 2008-04-01. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ockelbo Adventure ska trivas.

Ockelbo Adventure är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-10. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Teambuilding, vandringar, femkamp, lekar och tävlingar i grupp.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ockelbo Adventure är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-10.

Idag är Ockelbo Adventure och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ockelbo Adventure så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2914018.

.

De som är på något sätt har med Ockelbo Adventure är Lindblom, Emil Holger som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ockelbo Adventure har 800308-XXXX som sitt organisationsnummer.