Ideella föreningen Jädraås Skog och Mark med firma Jädraås Skog och Mark

Gävleborgs län

Information

Ideella föreningen Jädraås Skog och Mark med firma Jädraås Skog och Mark hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Ideella föreningen Jädraås Skog och Mark med firma Jädraås Skog och Mark finns. I Ockelbo så finns det många olika Ideell förening och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Ideell förening. Ideella föreningen Jädraås Skog och Mark med firma Jädraås Skog och Mark tillhör bolagstypen Ideell förening och företaget har F-skatt vilket Ideella föreningen Jädraås Skog och Mark med firma Jädraås Skog och Mark har haft sedan 2005-04-07. Ideella föreningen Jädraås Skog och Mark med firma Jädraås Skog och Mark har funnits sedan och 2005-05-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ideella föreningen Jädraås Skog och Mark med firma Jädraås Skog och Mark så kan ni göra det genom att skicka er post till Jädraåsv. 21 A, 816 91, Jädraås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3709511.

Ockelbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Ideella föreningen Jädraås Skog och Mark med firma Jädraås Skog och Mark har idag 802421-8789 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Sven Erik Bertil -Löke, Britta Maria -Olsson, Knut Håkan är den som för stunden ansvarar för Ideella föreningen Jädraås Skog och Mark med firma Jädraås Skog och Mark

Utföra uppdrag till olika forskare eller organisationer i olika fältförsök i mellansverige, såsom gödsling av provytor, div mätningar eller nyanläggningar av provytor. Vidare att bereda och analysera div prover på labb och tillverka olika typer av för- söksutrustning.

I Ideella föreningen Jädraås Skog och Mark med firma Jädraås Skog och Mark så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sven Erik Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Löke, Britta Maria som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Knut Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Karl Evert som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ramström, Ingvar Ulf Christer som är född 1944 och har titeln Suppleant, .