Ockelbo Naglar

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ockelbo och Ockelbo Naglar är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Ockelbo Naglar är ett av dem. Statusen för Ockelbo Naglar är att Bolaget är aktivt.

Ockelbo Naglar är ett Enskild firma och skapades 2009-02-24. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ockelbo Naglar ska trivas.

Ockelbo Naglar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-26. I Ockelbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstnaglar med matrialen akryl och gelé, manikyr och pedikyr behandlingar, vaxning och form och färgning av ögonfransar och bryn. Försäljning av produkter till mina behandlingar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ockelbo Naglar är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-03-05.

Idag är Ockelbo Naglar och det finns flera bolag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ockelbo Naglar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Ockelbo Naglar är Granholm Beijner, Karin Diana som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ockelbo Naglar har 810809-XXXX som sitt organisationsnummer.