Spjuth's Grävservice

Gävleborgs län

Information

821222-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Spjuth's Grävservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spjuth's Grävservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Spjuth's Grävservice finns i.

Spjuth's Grävservice har varit registrerat sedan 2003-10-13 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Spjuth's Grävservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Spjuth's Grävservice är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Spjuth's Grävservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Spjuth's Grävservice så kan ni göra det på telefon genom 070-5119518 eller genom brev på följande adress:

Grävningsuppdrag med grävmaskin.

Det finns olika personer som har en koppling med Spjuth's Grävservice och det är Grönberg Spjut, Jan Marcus som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,