John Perssons Entreprenad

Gävleborgs län

Information

John Perssons Entreprenad är en verksamhet som finns i Ockelbo. I John Perssons Entreprenad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, John Rickard som är född 1987 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med John Perssons Entreprenad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå John Perssons Entreprenad på telefon 070-2752266.

Personaluthyrning, handel med värdepapper, webdesign. Handel med hemelektronik, konsultjobb, service och reparation av datorer samt handel med byggmaterial.

Idag är John Perssons Entreprenad av bolagstypen Enskild firma.

John Perssons Entreprenad är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

John Perssons Entreprenad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-31 och John Perssons Entreprenad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för John Perssons Entreprenad så är det följande:

John Perssons Entreprenad har 870415-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.