SMPL Group

Gävleborgs län

Information

SMPL Group hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där SMPL Group finns. I Ockelbo så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. SMPL Group tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket SMPL Group har haft sedan 2009-09-24. SMPL Group har funnits sedan och 2009-10-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SMPL Group så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-5336006.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

SMPL Group har idag 881101-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SMPL Group

Företaget skall bedriva verksamhet inom interaktiva tjänster, driva kommersiella informationssiter på nätet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I SMPL Group så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Erik Alexander som är född 1988 och har titeln Innehavare av enskild firma, .