Bogren o Co konsult Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Bogren o Co konsult Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Bogren o Co konsult Handelsbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bogren o Co konsult Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2009-03-12.

Bogren o Co konsult Handelsbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2009-02-18. Men sedan 2009-03-12 så har Bogren o Co konsult Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skolv. 5, 816 30, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bogren o Co konsult Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-45128.

Ockelbo arbetar för att bolag som Bogren o Co konsult Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bogren o Co konsult Handelsbolag. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Konsultuppdrag inom utbildning, handledning och därmed förenlig verksamhet. Rums- och stuguthyrning samt utbildning och coaching inom besöksnäringen.

Firmatecknare för Bogren o Co konsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bogren o Co konsult Handelsbolag och det är följande personer, Bogren, Irene Anne-Sofie som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Bogren, Kent Erland som är född 1950 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bogren o Co konsult Handelsbolag är 916584-7196.