Prodo Kommunikation Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Prodo Kommunikation Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Prodo Kommunikation Kommanditbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Prodo Kommunikation Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Prodo Kommunikation Kommanditbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1997-06-12. Men sedan 1988-01-01 så har Prodo Kommunikation Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Grenv. 8, 816 92, Lingbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Prodo Kommunikation Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-50640.

Ockelbo arbetar för att verksamheter som Prodo Kommunikation Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Prodo Kommunikation Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska producera teater och musikverksamhet, bedriva konsultverksamhet i personalutvecklingsfrågor, försäljning av telekommunikationslösningar, konsultation i buss- och taxi- näringar, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Prodo Kommunikation Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Prodo Kommunikation Kommanditbolag och det är följande personer, Norling, Greger Willie som är född 1948 och har titeln Komplementär, Andersson, David Jonas som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Prodo Kommunikation Kommanditbolag är 916585-4788.