Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag är ett bolag som finns i Ockelbo. I Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åberg, Jennie Ann-Catrine Micaela som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Åberg, Rolf Jimmy som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag på telefon 0297-43062.

Bolaget skall bedriva bygg-, mark- och VA-arbeten, uthyrning av arbetsmaskiner, konsultverksamhet inom bygg och anläggning, äga och förvalta fastigheter, handel med hälsoprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-16 och Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -Åberg, Rolf Jimmy

Ockelbo Mark- och Anläggning Handelsbolag har 916586-7939 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.