Hammarsjön Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916753-5732 är organisationsnummer för bolaget Hammarsjön Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hammarsjön Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ockelbo som är den kommunen som Hammarsjön Handelsbolag finns i.

Hammarsjön Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-02-07 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-12-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hammarsjön Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Hammarsjön Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Hammarsjön Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Hammarsjön Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3234146 eller genom brev på följande adress:
Åbron 4979, 816 90, Ockelbo

Handel med antik och stilmöbler och kuriosa. Uppfödning och tävling med travhästar. Bed & Breakfast cafeverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hammarsjön Handelsbolag och det är Åberg, Per Bjarne som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Åberg, Viola Kristina som är född 1954 och har titeln Bolagsman,