Åke Stark Skytteservice Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916951-1418 är organisationsnummer för företaget Åke Stark Skytteservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åke Stark Skytteservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ockelbo som är den kommunen som Åke Stark Skytteservice Handelsbolag finns i.

Åke Stark Skytteservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-09-10 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åke Stark Skytteservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Åke Stark Skytteservice Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Åke Stark Skytteservice Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Åke Stark Skytteservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0297-40761 eller genom brev på följande adress:
Alv. 3, 816 31, Ockelbo

Försäljning av ammunition, vapen och skyttetillbehör, service av vapen och teleprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Åke Stark Skytteservice Handelsbolag och det är Stark, Ingrid Karin Hedvig som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Stark, Sven Åke som är född 1952 och har titeln Bolagsman,