Kommanditbolaget LAA GÅRD

Gävleborgs län

Information

916951-2846 är organisationsnummer för bolaget Kommanditbolaget LAA GÅRD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget LAA GÅRD är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Ockelbo som är den kommunen som Kommanditbolaget LAA GÅRD finns i.

Kommanditbolaget LAA GÅRD har varit registrerat sedan 1990-12-17 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget LAA GÅRD så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Kommanditbolaget LAA GÅRD är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget LAA GÅRD är följande:
; Firman tecknas av Sandin, Bo Erik Harry ensam.

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget LAA GÅRD så kan ni göra det på telefon genom 0297-42144 eller genom brev på följande adress:
Laav 29, 816 30, Ockelbo

Hästavel, travsport samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget LAA GÅRD och det är Sandin, Bo Erik Harry som är född 1941 och har titeln Komplementär, Sandin, Inga-Greta som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare,