Vezo Production Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Vezo Production Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Vezo Production Handelsbolag finns. I Ockelbo så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Vezo Production Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Vezo Production Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Vezo Production Handelsbolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vezo Production Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängsv. 5, 816 31, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Vezo Production Handelsbolag har idag 916951-8355 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Vezo Production Handelsbolag

Försäljning och produktion inom reklam-, textil- och inred- ningsbranschen.

I Vezo Production Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Christer som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Johansson, Christina som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .