Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag är en verksamhet som finns i Ockelbo. I Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ingelsson Arkesjö, A Kerstin Helena som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Ternström, Eva Christina som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag på telefon 0297-43212.

Hörseltestning med audiometer, bandinspelning och försäljning av dessa band, motoriktester och utformande av personliga rörelseprogram, föredragshållande, försäljning av viss litteratur.

Idag är Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-17 och Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Hör & Rör i Ockelbo Handelsbolag har 969691-5546 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.