Electro Tech Gävleborg Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Electro Tech Gävleborg Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Electro Tech Gävleborg Handelsbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Electro Tech Gävleborg Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-12-17.

Electro Tech Gävleborg Handelsbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2003-12-16. Men sedan 2004-01-08 så har Electro Tech Gävleborg Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gammelboning 109, 816 91, Jädraås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Electro Tech Gävleborg Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5806015.

Ockelbo arbetar för att bolag som Electro Tech Gävleborg Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Electro Tech Gävleborg Handelsbolag. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

El installationer, El reparationer, mekaniska lösningar och svets.

Firmatecknare för Electro Tech Gävleborg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Larsson, Nils Robert.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Electro Tech Gävleborg Handelsbolag och det är följande personer, Larsson, Camilla Helena som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Larsson, Nils Robert som är född 1969 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Electro Tech Gävleborg Handelsbolag är 969698-2553.