Två systrars Livs och Café, Taverna Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969705-2588 är organisationsnummer för företaget Två systrars Livs och Café, Taverna Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Två systrars Livs och Café, Taverna Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ockelbo som är den kommunen som Två systrars Livs och Café, Taverna Handelsbolag finns i.

Två systrars Livs och Café, Taverna Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-10-18 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Två systrars Livs och Café, Taverna Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Två systrars Livs och Café, Taverna Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Två systrars Livs och Café, Taverna Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Två systrars Livs och Café, Taverna Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0297-50240 eller genom brev på följande adress:
Fallv. 6A, 816 92, Lingbo

Handel med livsmedel och caféverksamhet. Restaurang och Pub.

Det finns olika personer som har en koppling med Två systrars Livs och Café, Taverna Handelsbolag och det är Carlsson, Jenny Pernilla som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Cibuk, Linda Ulrica som är född 1974 och har titeln Bolagsman,