Stall Running Snake Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ockelbo och Stall Running Snake Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Stall Running Snake Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Running Snake Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Running Snake Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-04-26. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där företaget finns i jobbar för att företag som Stall Running Snake Handelsbolag ska trivas.

I Ockelbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Inköp, försäljning och tävlingsverksamhet med travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Running Snake Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16.

Idag är Stall Running Snake Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Stall Running Snake Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-190951.

Firman tecknas var för sig av -Lindfors, Ulf Carl Axel -Lindfors, Ulf Mathias.

De som är på något sätt har med Stall Running Snake Handelsbolag är Eriksson, Lars Peter som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Hammarstedt, Bo Roger Stefan som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Lindfors, Ulf Carl Axel som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Lindfors, Ulf Mathias som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Stall Running Snake Handelsbolag har 969710-1948 som sitt organisationsnummer.