Ockelbo Älg Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ockelbo och Ockelbo Älg Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ockelbo Älg Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ockelbo Älg Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Ockelbo Älg Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-05-17. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ockelbo Älg Handelsbolag ska trivas.

Ockelbo Älg Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Älgar o andra viltarter för visning. Försäljning av anknytande produkter. Konference o uthyrningsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ockelbo Älg Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21.

Idag är Ockelbo Älg Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ockelbo Älg Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6770730.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Ockelbo Älg Handelsbolag är Arkesjö, Lars Eric Mikael som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Uhrus, Per Olof som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Ockelbo Älg Handelsbolag har 969719-0610 som sitt organisationsnummer.