Lingbo camping och fritid Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Lingbo camping och fritid Handelsbolag är ett företag som finns i Ockelbo. I Lingbo camping och fritid Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjort, Bengt Roger som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Lång, Cinnicka Lise-Lott som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lingbo camping och fritid Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lingbo camping och fritid Handelsbolag på telefon 073-5101556.

Restaurangverksamhet samt uthyrning av stugor och campingverksamhet.

Idag är Lingbo camping och fritid Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Lingbo camping och fritid Handelsbolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lingbo camping och fritid Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Lingbo camping och fritid Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lingbo camping och fritid Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Lingbo camping och fritid Handelsbolag har 969719-7987 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.