Arne Hammarlunds Grävtjänst

Gävleborgs län

Information

290118-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Arne Hammarlunds Grävtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arne Hammarlunds Grävtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Arne Hammarlunds Grävtjänst finns i.

Arne Hammarlunds Grävtjänst har varit registrerat sedan 1981-05-11 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arne Hammarlunds Grävtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Arne Hammarlunds Grävtjänst är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Arne Hammarlunds Grävtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arne Hammarlunds Grävtjänst så kan ni göra det på telefon genom 0297-44149 eller genom brev på följande adress:

Gräv- och anläggningsarbeten med maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Arne Hammarlunds Grävtjänst och det är Hammarlund, Johan Arne som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma,