Björkmans Snickeri

Gävleborgs län

Information

391014-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Björkmans Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björkmans Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ockelbo som är den kommunen som Björkmans Snickeri finns i.

Björkmans Snickeri har varit registrerat sedan 1973-05-07 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Björkmans Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Björkmans Snickeri är och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är .

Firmatecknare för Björkmans Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björkmans Snickeri så kan ni göra det på telefon genom 0297-41429 eller genom brev på följande adress:

Handelsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Björkmans Snickeri och det är Björkman, Nils Arne som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,