Helena Nyréns Psykoterapimottagning

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ockelbo och Helena Nyréns Psykoterapimottagning är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Helena Nyréns Psykoterapimottagning är ett av dem. Statusen för Helena Nyréns Psykoterapimottagning är att Bolaget är aktivt.

Helena Nyréns Psykoterapimottagning är ett Enskild firma och skapades 1995-03-07. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Helena Nyréns Psykoterapimottagning ska trivas.

Helena Nyréns Psykoterapimottagning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handledning, undervisning inom psykoterapi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Helena Nyréns Psykoterapimottagning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Helena Nyréns Psykoterapimottagning och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Helena Nyréns Psykoterapimottagning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0243-88019.

.

De som är på något sätt har med Helena Nyréns Psykoterapimottagning är Nyrén, Helena som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Helena Nyréns Psykoterapimottagning har 410201-XXXX som sitt organisationsnummer.